In ons tien jarig jubileumjaar is onze vereniging een metamorfose doorgegaan. Van gifgroen worden de kleuren gewisseld naar krachtig blauw. Met een nieuw sterk logo gaat de club een mooie toekomst tegemoet.

Waar we ooit ontstaan zijn als Goalball Vereniging Urk en Zwolle (GVUZ) gaat de club verder als Goalball Zwolle. Daar hoort een nieuwe kleur en nieuw logo bij. Ook de website is pas vernieuwd. Allemaal met het doel om beter zichtbaar te worden in de regio. En dat slaat aan. Goalball Zwolle heeft het komende seizoen veel op het programma staan. Van goalball clinics bij de MBO-scholen tot internationale toernooien. Een volle agenda en grootse plannen.

Dat gaat gelukkig niet onopgemerkt. In de afgelopen tijd heeft de club diverse sponsors aan zich weten te binden en daar zijn we enorm blij mee. Binnenkort presenteren we onze nieuwe kleding en de daarbij behorende sponsoren. Houdt ons dus in de gaten, als je durft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *