Eindelijk is het zo ver! Nadat we in januari ons Vriendentoernooi hebben moeten uitstellen vanwege de toen geldende Corona regels kunnen we jullie nu goed nieuws brengen, want we hebben een nieuwe datum.

Op zaterdag 11 juni zal in Sporthal Zwolle Zuid het Goalball Zwolle Vriendentoernooi gespeeld gaan worden.

We hopen dat de teams die zich al hadden ingeschreven in januari nu ook kunnen deelnemen, maar er is nog ruimte voor meer teams om deel te kunnen nemen. Of je onze unieke en uitdagende sport nou wel of niet kent, dat maakt niet uit. Wij zorgen vooraf voor een uitleg en een korte training zodat iedereen met voldoende kennis aan het toernooi kan beginnen. Lijkt het jou leuk om deel te nemen, stel dan je eigen team samen en schrijf je in.

Eerst sporten en daarna de start van de 3e helft met prijsuitreiking en een verloting met leuke prijzen. We gaan voor een sportief en gezellig Vriendentoernooi!

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Doe mee, als je durft!

Doe mee aan het Goalball Zwolle Vriendentoernooi met jouw team van vrienden. Geef je op en ontdek de unieke en uitdagende sport goalball. 

Inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *