Recentelijk hebben we te horen gekregen dat Adriaan Vugts stopt met de TC Goalball. Na jaren inzet voor goalball Nederland is het genoeg geweest. Als vereniging hebben we een attentie als bedankje aan Adriaan en zijn vrouw gestuurd. Als organisator van de Nederlandse goalball competitie doe je het niet snel goed. Alle stuurlui aan de wal weten beter hoe het moet. En tuurlijk niet alles is altijd goed gegaan. Desalniettemin is het bewonderenswaardig hoe Adriaan zich jaren heeft ingezet om de competitie draaiende te houden. Ook toen de TC goalball steeds kleiner en kleiner werd. Via zijn vrouw, Kim Vugts, hebben we ontdekt dat hij een enorme snoepkont is. Als dank voor zijn inzet hebben we Adriaan daarom een chocoladepakket van Lindt Chocolatiers gestuurd. Voor nu betekent dit dat er geen TC Goalball meer is. Wat dit betekent voor de competitie in het nieuwe seizoen is nog onduidelijk. Er worden verschillende initiatieven ondernomen om de competitie na de zomer te waarborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *