Zaterdag 13 januari 2024 zal de 3e editie van het Goalball Zwolle Vriendentoernooi plaatsvinden in Sporthal Zwolle Zuid.

Tijdens dit toernooi willen we familie, vrienden, sponsoren en andere geïnteresseerden kennis laten maken met onze unieke en uitdagende sport. Goalball verdiend een grotere bekendheid en daarnaast onze vereniging natuurlijk ook.

We starten de middag met een korte clinic en demo zodat de deelnemers al een basis meekrijgen en iedereen met voldoende kennis kan deelnemen. Naast een sportieve middag willen we er ook een gezellige middag en misschien zelfs deel van de avond van maken. Na de prijsuitreiking zal er wederom een verloting met leuke prijzen zijn en is er genoeg tijd om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Doe mee, als je durft!

Doe mee aan het Goalball Zwolle Vriendentoernooi met een door jou samengesteld team. Schrijf je nu in en ervaar deze unieke en uitdagende sport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *